Wie is wie

binnen Ausloos Verpakkingstechniek

Onderstaand vindt u onze uitstekende groep medewerkers die zorg dragen voor een maximale klantentevredenheid op elk vlak, projectvoorbereiding, uitvoering en nazorg.

Algemene leiding en project manager

Tom Ausloos - tom@ausloos.be

Account manager Vlaanderen zakgoed

Filip Somers - filip@ausloos.be

Account manager pallet verpakking en handling

Danny Van Assche - danny@ausloos.be

Marketing en Sales

Kim Natus - kim@ausloos.be

Project engineer

Raf Van Herbruggen - raf@ausloos.be

Project coordinator

Pascale Van Dyck - pascale@ausloos.be

Verantwoordelijke after sales en technische projectvoorbereiding

Bjorn Graces - bjorn@ausloos.be

Verantwoordelijke technische dienst

Paul Quaghebeur - td@ausloos.be

Verantwoordelijke project communicatie en signalering

Jan Gressens - jan@ausloos.be

Administratie en boekhouding

Veerle Maertens - veerle@ausloos.be
Benny Timmermans - benny@ausloos.be

boekhouding@ausloos.be

Verantwoordelijke spare parts en handleidingen

Tom Scholiers - spareparts@ausloos.be

Onze vakkundige technische dienst

Luc Meuwissen, Reinhard Verbiest, Tom Scholiers, Mario Jamar, David Beken, Stef Huybrechts, Bram Merken, Jan Canters, Jef Nijs, Patrick Beelaert, Jan Gressens, Paul Quaghebeur, Bjorn Graces, aangevuld met onze "vaste" freelancer Dimitri.

td@ausloos.be

Ons bedrijf

Introductie

Verpakkingsmachines vormen een belangrijke schakel binnen elk bedrijf. Niet alleen zijn zij mede bepalend voor het rendement van de productie, zij zorgen tevens voor de uitstraling en kwaliteit van het product en de stiptheid van leveringen. Technisch goed doordachte machines gemaakt met kwalitatief hoogstaande onderdelen bieden u de garantie op zorgeloos verpakken.

AUSLOOS Verpakkingstechniek levert sinds 1977 betrouwbare en flexibele verpakkingsmachines en klantgerichte oplossingen voor onder andere afzakmachines en pallet- en foliewikkelaars. Kwaliteit en dienstverlening is de basis van ons bedrijf en onze partners.

Van een eenvoudige semi-automatische machine tot een volledig automatische verpakkingslijn "turn key" opgeleverd, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn in de Benelux verdeler van verschillende vooraanstaande Italiaanse producenten, elk specialist in een bepaald deelterrein van het verpakkingsproces. De combinatie van hun expertise en onze ervaring en service geeft u maximale zekerheid.

Onze partners

Gebundelde kracht en know how

Onze partners zijn sterke Italiaanse bedrijven.

Ausloos Verpakkingstechniek bundelt de kracht van vooraanstaande producenten van verpakkingsmachines, elk specialist op hun eigen terrein.

Door de competenties van deze fabrikanten samen te brengen gecombineerd met onze kennis en ervaring, kunnen wij sterke totaaloplossingen aanbieden tegen een optimale prijs/kwaliteitsverhouding.

Technipes building in Santarcangelo